Project Share is in feeststemming!

Project Share  > Nieuws >  Project Share is in feeststemming!
| | 0 Comments

In februari vierde Project Share haar 10e verjaardag. We konden dit vieren met alle betrokkenen. Er werden speeches gehouden, er werden traditionele dansen opgevoerd en natuurlijk genoten we van een hapje en een drankje.

Wat er is bereikt
Sinds de start tot aan eind 2019 zijn er 792 kinderen behandeld in het Neesim Voedingscentrum, een gemiddelde van 79 per jaar. 81,3% van deze kinderen zijn genezen.

In december 2009 startte de Neesim basisschool met drie klassen: groep 1, 2 (kleuters) en 3 met in totaal 82 kinderen en 5 leraren. Elk jaar voegden we een klas toe totdat de hele basisschool compleet was. Op dit moment hebben we 417 leerlingen en 20 leraren. Dit jaar hadden we de derde groep die het onderbouwexamen (BECE) heeft afgelegd. Door de jaren heen was het opleiden van de leraren essentieel. De eerste 5 leraren die we in dienst namen waren in het begin niet opgeleid. Project Share heeft 10 leraren geholpen om op afstand een opleiding te volgen en hun lerarendiploma te halen. Vandaag de dag zijn alle leraren gekwalificeerd.

We zijn dankbaar hoe God heeft voorzien al deze jaren en het voor Project Share mogelijk heeft gemaakt om te groeien tot wat we vandaag de dag zijn: een complete basisschool en voedingscentrum om zorg te dragen voor al deze erg kwetsbare en kleine kinderen.

Veel mensen zijn gezegend door het project en we hopen en bidden dat God mensen zal blijven zegenen door Project Share heen.