Spelenderwijs leren

Project Share  > Onderwijs >  Spelenderwijs leren
| | 0 Comments

Ik heet Alimatu* en ben 6 jaar. Ik zit in groep 2, vorig jaar zat ik in groep 1. Toen kwam ik net op school. Ik vond school niet moeilijk in het begin want de meesters werken heel hard en maken alles heel makkelijk voor ons.

De school is heel goed voor mij want alle vakken zijn niet moeilijk. Alleen mondeling Engels vind ik vervelend. Milieu vind ik het leukste vak, want dat gaat over onze buurt. Mijn meester vindt rekenen het leukst om te doen.

Ik vind het spelen met blokken het leukst en het dierenspeelgoed. Het allerleukste vind ik de schommel in de speeltuin.

Ik heb geleerd dat God er altijd en overal is en dat we altijd vriendelijk moeten zijn voor elkaar. Ik vond het heel leuk toen we naar de Jezusfilm gingen kijken in de bibliotheek. Van school heb ik ook geleerd om goed met onze ouders te zijn. Mijn papa en mama zijn blij. Ze zeggen dat school helpt om later succes te hebben. Als ik later groot ben wil ik verpleger worden.

*Fictieve naam