Een opbloeiende artiest

Project Share  > Onderwijs >  Een opbloeiende artiest
| | 0 Comments

‘Ik ben erg blij dat ik winnaar werd van de kunstwedstrijd in KG2. Op mijn tekening ben ik aan het voetballen met mijn vriend Micah en mijn vriend Rashad is in het klaslokaal. Mijn favoriete plek op school is het schoolplein, dus daarom heb ik ook dat getekend. Ik heb ook een glas water getekend, omdat we schoon water hebben op school, zodat ik groot en sterk kan worden. Als ik later groot ben, wil ik een voorganger worden.

Dit jaar heb ik op school leren tellen, schrijven en tekenen. Ik heb een paar Bijbelverhalen geleerd en ik heb geleerd hoe ik kan spelen. Mijn lievelingsspeelgoed zijn auto’s. Meester Sammy is mijn leraar. Hij doet zijn best om me les te geven en is altijd geduldig. Als hij me iets vraagt, geef ik hem altijd antwoord.’

– Shadrach, 5 jaar oud.