Op naar het voortegezet onderwijs!

Project Share  > Onderwijs >  Op naar het voortegezet onderwijs!
| | 0 Comments

In september staat de opening van Neesim Junior High School (eerste deel van de middelbare school) op de agenda! Onze eerste kinderen zijn nu namelijk klaar met de basisschool. Dit is een fantastische gelegenheid om meer diepgang te bieden in de kwaliteit van het onderwijs in onze school. We zijn erg dankbaar dat we genoeg geld hebben gekregen om het eerste lokaal helemaal klaar te hebben – voor het eerst dat het eerder klaar is dan nodig! Ook is er geld ontvangen voor de schoolboeken, het meubilair en benodigdheden voor scheikundelessen. We hebben op dit moment nog niet al het geld om de salarissen van de leerkrachten te betalen, maar we vertrouwen erop dat ook dit in orde gaat komen.

Wilt u helpen? Klik hier om te zien hoe u kunt bijdragen.