Verjaardagsfeest!

Project Share  > Nieuws >  Verjaardagsfeest!
| | 0 Comments

De Neesim basisschool en het Neesim Voedingscentrum  bestaan al vijf jaar! In januari 2015 hebben we dit groots gevierd met traditionele muziek en dans, speeches, getuigenissen en optredens van onze schoolkinderen.

De chief van Gushegu was aanwezig, samen met zijn sub-chiefs en muziekanten. Toen ze aankwamen zaten ze bovenop de auto muziek te maken en te zingen! We werden ook vergezeld door een aantal belangrijke personen uit de regio, partners van het project, oud-medewerkers en veel mensen uit de omliggende dorpjes. Het was geweldig om op deze dag te vieren dat er in de afgelopen 5 jaar al zoveel levens zijn veranderd! Alle eer aan God!

Our Director gives his speech
Onze Directeur geeft een toespraak
The Regent of Gushegu and his elders
De chief van Gushegu met zijn sub-chiefs
Our school choir performs
Het schoolkoor
A mother whose child was rehabilitated through Neesim Nutrition Centre gives a testimony
Een moeder wiens kind in het Neesim Voedingscentrum geholpen is, gaf haar getuigenis.