Voorstellen aan Thomas…

Project Share  > Landbouw, Nieuws >  Voorstellen aan Thomas…
| | 0 Comments

We willen u graag voorstellen aan onze nieuwe Project Coördinator. Thomas is bij het Project Share team gekomen om onze projecten te ontwikkelen en te overzien. Hij is erg enthousiast voor het werk hier. We zien er naar uit om met hem te werken en hopen dat zijn ervaring in landbouw ontwikkeling in het bijzonder het ons mogelijk zal maken om het project met boerenleningen verder te ontwikkelen.

Vertel ons iets over jezelf.

Mijn naam is Thomas Napari en ik ben 28 jaar oud. Ik ben een Dagomba en kom uit Tamale. Ik ben Christen en mijn passie is het delen van Gods liefde. Ik hou van lokaal voedsel, zoals TZ, banku en fufu, maar ik houd niet van rijst.

Wat zijn je hobby’s?

Ik luister graag naar gospel muziek, ik houd van voetballen, ben supporter van FC Barcelona, ik lees graag en houd van onderzoek doen.

Waarom wil je graag voor Project Share werken?

Ik heb gezien dat Project Share de levens van de mensen verandert

Het voedingscentrum is in staat om baby’s te rehabiliteren zodat ze niet langer ondervoed zijn. Ik zie ze en daar word ik gelukkig van. Dit is een geweldig iets en ik wil onderdeel zijn van deze succesverhalen.

Als ik naar school ga, zie ik geen kinderen, maar dokters, onderwijzers, verplegers, engineers, ministers en business mannen en vrouwen. We werken met de kinderen om hun dromen werkelijkheid te laten worden.

Tot slot, het landbouw project is ook belangrijk, omdat de kinderen moeten eten voor ze naar school kunnen, dus het is belangrijk dat de voedsel productie verbetert.

Wat vind je van het dorp Gushegu?

Het is hier interessant en kalm. De mensen zijn aardig en vriendelijk. De meeste van hen zijn Dagomba en ze spreken allemaal Dagbani, dus ik versta de taal en cultuur en kan hier gemakkelijk werken.

Is er iets wat je zou willen zeggen tegen de sponsors en ondersteuners van Project Share?

Ik zou willen zeggen dat de activiteiten van Project Share goede resultaten geven. Uw geld wordt hier goed besteed en heeft impact op de levens van vele mensen. Ik wil u aanmoedigen om uw ondersteuning vol te houden.

DSCF4527