Nieuws over het gebouw

Project Share  > Nieuws, Onderwijs >  Nieuws over het gebouw
| | 0 Comments

Aan het begin van het schooljaar kwamen we nog één klaslokaal te kort en werden we gedwongen om een tijdelijke scheiding te maken in een lokaal zodat de 4e en 5e klas beiden les konden krijgen in één lokaal. Dit was verre van ideaal omdat de kinderen dicht op elkaar zaten en de scheiding niet veel geluid tegen hield.

Daarom hebben we er een prioriteit van gemaakt om het nieuw lokaal te bouwen in onze nieuwe schoolblok. Onlangs is het tweede klaslokaal tot een bruikbaar niveau gereed gemaakt, zodat nu twee bruikbare lokalen hebben in het nieuwe schoolblok. We zijn nu bezig om elektriciteit aan te sluiten zodat de kinderen ventilatie hebben tijdens het hete seizoen.

We hebben nog steeds sponsorgeld nodig om de twee nieuwe lokalen af te werken en te schilderen. In september zullen we een 6e klas hebben die een lokaal nodig heeft. Ook zouden we graag een computerlokaal hebben zodat de kinderen meer regelmatig met de computer kunnen werken.

Zou u kunnen helpen? Elke gift, hoe klein ook, zou erg worden gewaardeerd.

DSCF4300