Schoolgebouwen

Project Share  > Nieuws, Onderwijs >  Schoolgebouwen
| | 0 Comments

Hartelijk bedankt voor iedereen die ons nieuwe schoolblok financieel heeft mogelijk gemaakt. We zijn nu begonnen het gebouw te gebruiken en de kinderen vinden hun nieuwe klaslokalen geweldig.

Er is echter nog wel een weg te gaan voordat het blok af is. We moeten nog glas in de ramen zetten, de wanden stucken, de vloeren afwerken, schilderen en elektriciteit aanleggen. Zou u kunnen helpen?

Als u een donatie zou willen doen vanuit de UK, dan kunt u uw gift versturen vanuit Partner Aid, die dit aan ons doorstuurt. Kijk op partneraid.org voor meer informatie. Vergeet dan niet om hen een mail te sturen waarin u aangeeft dat de gift bedoeld is voor ‘Project Share – Neesim Primary School building’. Hartelijk dank!

Als u een donatie zou willen doen vanuit Nederland, dan kan deze gift overgemaakt worden aan Stichting Project Share Nederland in Leiden, Rabobank 15.25.56.281. Geef daarbij aub de bestemming van de gift aan als opmerking (bijvoorbeeld nieuw schoolblok). Als u belastingplichtig bent in Nederland, dan kunt u deze gift aftrekken van de belasting. Hartelijk dank!