Nieuw gebouw voor het voedingscentrum – de grote opening

Project Share  > Gezondheid, Nieuws >  Nieuw gebouw voor het voedingscentrum – de grote opening
| | 0 Comments

We waren blij op zaterdag het nieuwe gebouw voor ons voedingscentrum officieel in gebruik te hebben genomen. Hier kwamen veel mensen op af, om dit met ons te vieren, waaronder enkele dorpshoofden en dorpsoudsten van Gushegu en nabijgelegen dorpen. We hebben genoten van traditionele muziek, dansen en speeches voor het dorpshoofd van Yishelanyili (het dorp naast het voedingscentrum) het lint doorknipte en we met z’n allen het hele gebouw konden bewonderen. Het was een mooie manier om bewustwording te creĆ«ren over ondervoeding en om het werk van het voedingscentrum te onderstrepen. We hebben zelfs Moringa zaden uitgedeeld aan alle bezoekers om thuis te planten. En inderdaad kwam een dag na de opening de ouders van een erg ondervoede baby ons bezoeken. Ze hadden van het centrum gehoord door de opening en kwamen hulp zoeken. We hopen dat ook dit kindje goed herstelt!